Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Det er sød musik for smagsløgene at bage hjemmelavede horn, prøv disse skønne chokoladehorn.
Chokoladehorn
(6 almindelige el. 12 minihorn)
Sådan gør du:
  1. Følg anvisningen på emballagen af croissantdejen. Del kilerne på langs, hvis du vil bage hornene i halv størrelse, og læg lidt hakket chokolade på hver dejtrekant. Rul dejen sammen til horn, pensl med æg, og bag hornene ved 200 gr. i ca. 15 min. Du kan også komme lidt almindelig skæreost i halvdelen af dem, hvis du både vil have lidt sødt og lidt salt fyld.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it