Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. For en springform (22 cm i diameter) med bagepapir.
  2. Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen, og smelt chokoladen heri. Rør sukkeret i.
  3. Rør æggene i chokoladeblandingen. Vend hvedemel i chokoladeblandingen. Rør Grand Marnier og appelsinskal i.
  4. Hæld dejen i formen.
  5. Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen. Den skal være fugtig og blød i konsistensen.
  6. Pynt kagen med kakaopulver, lidt blommebåde og mynte. Server kagen med flødeskum, blommebåde og kiwi.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it