Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød bønnerne i rigeligt koldt vand i 12 timer. Kog dem i frisk vand 1 time, og lad dem dryppe af.
  2. Skær den hvide del af porrerne, og snit den i tynde skiver. Snit den grønne del, og gem den. Skær gulerødderne i mindre stykker, og rens og findel chilien. Varm olien op i en gryde, og svits porre, gulerødder, chili og hvidløg kort. Kom flåede tomater, tomatkoncentrat og bouillon ved, og kog det sammen ca. 30 min. under låg.
  3. Miks suppen jævn i en foodprocessor eller blender. Varm den op igen. Kom den grønne porretop og de hvide bønner i, og kog suppen 3-4 min. Smag til med salt og peber. Pynt evt. med friskhakket grøn chili.
Tips!
En afdryppet ds. hvide bønner kan bruges i stedet for de tørrede.
Velbekomme!
Annonce
Pin it