Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær et kryds i tomaternes top, hvis de ikke er flåede. Skold tomaterne 1 min. i kogende vand, og flå skindet af dem. Hak dem groft. Skær bladselleristilkene i meget små tern. Hak løgene.
  2. Varm olien op i en stegegryde. Brun kødet, til det har skiftet farve. Kom bladselleri og løg i, og svits dem kort med. Tilsæt tomat og de øvrige ingredienser undtagen bønnerne. Kog op. Lad retten småkoge under låg ca. 30 min.
  3. Kom afdryppede kidneybønner i, og kog retten igennem et par min. Pynt retten med koriander eller persille.
Tips!
Brug resterne til tortillafyld: Kog kødsaucen ind, så den er meget tyktflydende. Fyld den i lunede tortillaer sammen med snittet salat, tomat og agurkeskiver. Dryp med græsk yoghurt, og drys evt. med frisk koriander.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it