Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær OMA Bagemargarine i tern. Fedtstoffet må ikke blødgøres. Kom mel, flormelis, OMA Bagemargarine og æg i et stort fad og ælt det sammen til en ensartet dej. Del dejen i 2 lige store dele.
  2. Ælt kakao og chili i den ene portion. Rul de to deje tyndt ud til 2 lige store firkanter. Pensl med sammenpisket æg og læg dejstykkerne oven på hinanden. Rul sammen som en roulade og lad den blive helt kold i køleskabet. Skær dejen ud i ca. 3 mm tykke skiver og bag dem på en bageplade med bagepapir og bag dem 6-8 min. midt i en 220 °C forvarmet ovn (varmluft 180 °C).Undlad at tilsætte chili, hvis I har mere lyst til en traditionel chokoladesnegl.
Tips!
En god småkagedej er en fornøjelse, men varmen fra hænderne kan let gøre dejen blød og klistret. Det kan derfor være en god ide at benytte en røremaskine med en dejspade. Dejen bør ofte hvile i køleskabet før den trilles, formes eller skæres.
Velbekomme!
Foto: OMA / Opskrift: OMA
Annonce
Pin it