Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Cheesecake
8 personer
Cheesecake
Bund:
2 spsk. sukker
Fyld:
600 g flødeost
125 g sukker
4 æg
Pynt:
evt. 1 tsk. vaniljeessens
200 g hindbær
Sådan gør du:
  1. Mix kiks, sukker og smør sammen i en foodprocessor. For en letsmurt springform, 20 cm i diameter, med bagepapir ved at klippe et rundt stykke bagepapir ud til bunden og strimler til formens sider. Ved at smøre formen først, får du bagepapiret til at sidde fast. Kom kiksemassen i bunden, og pres den sammen med bagsiden af en ske. Stil bunden tildækket i køleskabet, mens du forbereder fyldet.
  2. Rør flødeosten med sukker, appelsinskal og vaniljeessens. Pisk æggene i et ad gangen, nemmest med en håndmixer. Rør appelsinsaften i. Kom fyldet over kiksebunden, og stil kagen i ovnen ved 160 gr. i ca. 1¼ time på midterste ovnribbe. Afkøl kagen, og stil den i køleskab 4-5 timer eller evt. natten over.
  3. Rør cremefraiche med flormelis og evt. vaniljeessens. Smør det over kagen. Pynt med skyllede og afdryppede hindbær og evt. citronmelisse.
  4. Skær kagen ud med en stor skarp kniv.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it