Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Opskriften er oprindelig fransk, her er gedeosten dog suppleret af almindelig flødeost for at give den en mild og rund smag. Er du glad for gedeost, kan du bage den udelukkende med gedeost.
Sådan gør du:
  1. Kør mel og smør til dej i en foodprocessor sammen med stødt ingefær, sukker og yoghurt. Alternativt smuldrer du smør og mel, blander sukker og ingefær i og ælter dejen sammen med yoghurt. Beklæd en 22 cm’s springform med dejen, og stil den på køl, mens resten gøres klar.
  2. Pisk de to slags friskost sammen med sukker, ingefær og æggeblommer. Pisk hviderne stive, og fold dem i ægge-ostemassen. Hæld fyldet i springformen, og bag kagen ved 165 gr. i ca. 1 time.
  3. Spis kagen lun eller afkølet.
Tips!
Stil evt. en skål med stykker af rabarber, drysset med sukker, i ovnen de sidste 10-15 min. af bagetiden. Beregn 100 g sukker for hver 300 g rabarber, og server kompotten lun eller afkølet til cheesecaken.
Velbekomme!
Annonce
Pin it