Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Cheeseburgeren er et sikkert hit
Cheeseburger
4 stk.
Cheeseburger
1 fed hvidløg
12 skiver agurk
Tilbehør:
Burgerboller og hotdogbrød
(15-20 stk.)
25 g gær
3 dl vand
1 æg
1½ tsk. salt
2 spsk. olie
ca. 350 g hvedemel
3-4 spsk. sesamfrø
Sådan gør du:
  1. Form 4 flade bøffer ca. 1 cm tykke. Krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande. Brun bøfferne på hver side. Steg dem færdige ved jævn varme ca. 4-5 min. på hver side.
  2. Lun og flæk burgerbollerne. Rør mayonnaise med hvidløg, og smør det på bollerne. På hver underbolle lægges salatblade og en bøf. Nu en skive ost, peberfrugt- og agurkeskiver. Læg bolletoppen på.
  3. Burgerboller og hotdogbrød: Smuldr gæren i en skål, og kom vand i, rør det sammen, til gæren er opløst. Pisk ægget i. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen 100 g af hvedemelet. Rør dejen sammen. Drys mel på bordet, og kom dejen ud på det. Ælt dejen godt, til den er elastisk og meget smidig, 5-10 min. Undervejs tilsætter du de 100 g hvedemel.
  4. Kom dejen tilbage i skålen, og læg et rent viskestykke over. Lad dejen hæve ca. 1 time.
  5. Form 15 lidt flade boller eller 20 aflange hotdogbrød. Lad dem efterhæve med et klæde over. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys dem med sesamfrø. Hvis du laver hotdogbrød, undlader du sesamfrø. Bag bollerne/ brødene ved 225 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it