Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet med salt og peber. Snit fedtkanten. Læg kødet på en rist over en bradepande. Brun kødet i ovnen på midterste ovnribbe ca. 15 min. ved 225 gr. Steg kødet ved 160 gr., til det har en centrumstemperatur på 58 gr. Brug helst et digitalt stegetermometer. Eller steg kødet ca. 40 min.
  2. Kom kødet i en fryseegnet plastpose, og læg det i et fad. Køl det helt af i køleskab natten over. Skær fedtlaget af kødet. Læg kødet i en fryseegnet plastpose, og kom det i fryseren 2 timer. Skær kødet i meget tynde skiver med en god skarp kniv.
  3. Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
  4. Nip bønnerne, og kog dem ca. 6 min. i letsaltet vand. Kom dem i en sigte, og overbrus med koldt vand. Afdryp. Skyl salaten grundigt, og afdryp den, til den er helt tør. Fordel salaten i bunden af et fad. Læg kødet herover. Fordel tomater i halve, agurketern og bønner over. Pynt med noget af dressingen, høvlede skiver af parmesanost og olivenolie. Krydr med salt, peber og basilikumblade. Server resten af dressingen til.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it