Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fordel kødet på 4 tallerkner.
  2. Skyl salat og basilikum grundigt, og afdryp det, til det er helt tørt.
  3. Fordel reven parmesanost og olivenolie over kødet. Krydr med salt og peber.
  4. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Dryp lidt af det over hver servering. Giv resten til. Fordel salat og basilikum over. Det er vigtigt, at det hele anrettes lige før servering, så det rå kød og friske grøntsager ikke står for længe på tallerknerne.
Tips!
Er du ikke til råt kød, kan du stege en hel svinemørbrad. Afkøl den i køleskabet, og skær den ud i meget tynde skiver. En afkølet stegt kalvefilet, f.eks. en rest der er tilovers, smager også godt på denne måde.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it