Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk smør, sukker og vanilje sammen. Rør chokoladen i. Pisk et æg i ad gangen. Rør lunken kaffe, fløde, hvedemel og bagepulver i.
  2. Kom dejen i 12-14 muffinforme. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl kagerne.
  3. Pisk smørret luftigt med en håndmixer. Pisk sukkerlagen, som nu er lidt geléagtig, i lidt ad gangen til en luftig masse. Pisk fløden til skum, og vend det i kaffemassen. Køl cremen et par timer tildækket i køleskab. Fordel cremen i marengsens fordybning. Sigt kakaopulver over. Pynt evt. med lidt flødeskum og mynteblade.
  4. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetylle. Pynt kagerne med cremen. Pynt med et drys sigtet kakaopulver.
Tips!
Her har vi bagt kagerne i de kraftige hvide papirmuffinforme, hvorefter vi har kommet dem over i farvede papirforme.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it