Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom hvedemel, bagepulver, ingefær, vaniljesukker og sukker i en skål. Tilsæt æg, vand og nødder, og ælt det sammen til en blød dej. Lad dejen stå i køleskabet 1 times tid.
  2. Rul dejen til en 25 cm lidt flad pølse. Læg den på bagepapir på en bageplade, og bag den ved 175 gr. i ca. 30 min. Tag pølsen ud, og skær den i 1 1/2 cm tykke skiver lidt på skrå. Læg dem på en bagerist, og giv dem ca. 10 min. mere i ovnen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it