Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak løget. Rens og hak champignonerne. Svits løg og champignon i smør på en pande ca. 5 min., uden at det tager særlig farve. Kom det i en skål, og lad det køle af, til det kun er lunkent. Rør de øvrige ingredienser til fyldet i. Kom fyldet i cannellonirørene, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
  2. Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i. Tilsæt kogende mælk lidt ad gangen under piskning. Småkog saucen 4-5 min., mens du rører hele tiden. Smag til med salt og peber. Fordel saucen over cannellonierne.
  3. Drys ost og oregano over. Stil fadet i ovnen ca. 35 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it