Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog torskefileten i vand tilsat salt og peber i ca. 5 min. Afdryp og afkøl fisken.
  2. Skræl persillerod og gulerod, og skær dem i helt små tern. svits dem i smør, til de er bløde, uden at de tager farve. smag til med salt og peber.
  3. Rør mayonnaise, cremefraiche og sennep sammen. del torsken i små stykker, og rør dem i. smag til med salt og peber.
  4. Smør brødene, og læg salatblade på. fordel først torskeblandingen og så rodfrugterne på brødet. Krydr med salt og peber. steg baconen, smuldr den groft, og kom baconen på som pynt på toppen.
Tips!
Du kan evt. bruge 200 g kogt hane- eller kyllingebryst i stedet for torsk.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Søren Pind 19 jan 2017 15:32 byGuggenheim
Hjerte pude 19 jan 2017 15:20 byGuggenheim
"Villateltet" 18 jan 2017 17:10 raha
Hækling 16 jan 2017 12:14 Hanne Lis Olsen
Cirkeline 2 jan 2017 10:00 Hanne Lis Olsen
Savlesmække 18 dec 2016 12:12 Anne Neves

Skønt bagværk