Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene let sammen med vand. rør salt, peber og krydderurter i. smør en form (f.eks. en lille aluform til leverpostej). Kom æggemassen i, formen må kun være fyldt to tredjedele op. dæk formen med alufolie. Læg en gryderist i bunden af en gryde (eller et par stykker køkkenrulle). stil æggemassen herpå. fyld kogende vand i gryden, så det når ca. halvt op på formens sider. Læg låg over. Lad æggemassen stivne ca. ½ time. Vandet skal være lige omkring kogepunktet, men må ikke koge. Køl æggestanden helt af, og skær den i skiver.
  2. Smør brødene med smør, og fordel skinken over. Pynt med æggestand og friske krydderurter.
Tips!
Har du ikke tid til at koge æggestand, kan du pynte skinken med lidt færdig pesto og tomatbåde.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it