Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rul dejpladerne ud til en lang sammenhængene dej. læg den i en aflang form, eller læg dejpladen på en bageplade med bagepapir, og buk kanterne op langs alle fire dejsider. Prik dejen med en gaffel, og bag den ved 200 gr. i ca. 10 min., eller til den er gylden, sprød og gennembagt.
  2. Pisk yoghurt, mayonnaise, ketchup, karry, salt og peber sammen. dræn krabbekødet, og pres overskydende væske ud. Vend det i dressingen sammen med ærter og afdryppederejer (læg dem gernepå et stk. køkkenrulle inden). Skær avokadoen i mindre tern, dryp med citronsaft, og kom dem i salaten.
  3. Fordel den cremede skaldyrsalat på tærtebunden, og pynt med brøndkarse og dild.
Velbekomme!
Annonce
Pin it