Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet med salt og peber, og form 4 flade bøffer ca. 1 cm tykke. Læg dem på grillen, og steg dem på begge sider. Flæk bollerne, og grill dem.
  2. Skær æggene i skiver. Rør mayonnaise med hvidløg og tomatpure, og smag til med salt og peber. Smør noget af det på bollerne. På hver underbolle lægges salatblade og en bøf. Nu en skive ananas efterfulgt af skiver af rødbede og til sidst æg. Kom resten af dressingen over, og læg bolletoppen på. Svær at spise på en pæn måde, men sådan er det bare med burgere.
  3. Smeltet ost med grønsagsstænger: Kog vinen op i en gryde. Kom osten i og smelt den. Udrør majsstivelsen i vandet og rør det i. Kog kort op sammen med jalapenochilipeber.
  4. Kom ostesaucen i en skål, der kan tåle varme. Dyp grønsagerne i osten, og knas løs.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it