Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog bulguren efter anvisningen på emballagen, og køl den af med koldt vand i et dørslag.
  2. Skær melonerne uden skal i tern. Skyl mynten og forårsløgene, og snit begge dele fint.
  3. Pochér kødet i bouillon i 10-12 min. Riv kødet i strimler, når det er afkølet. Bland melon, mynte, forårsløg og strimlet kylling. Rør æbleeddike og olivenolie sammen, og smag til med salt og peber. Bland dressingen i salaten.
Tips!
At pochere betyder ’at koge uden at koge’. Kom kyllingen i kogende vand, skru ned for varmen, og lad kødet trække færdig på helt sagte varme med kun bitte små bobler i vandet.
Velbekomme!
Opskrifter: Marie Melchior
Foto: Betina Hastoft/Linnea Press
Annonce
Pin it