Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Desserten kan også nydes uden det sprøde karamellåg med en skefuld flødeskum i stedet. Du kan også lave karamellen ved siden af på en pande og dryppe den på cremen lige inden servering.
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommerne og sukker med en håndmikser, til det er lyst og cremet. Tilsæt kanelstængler, fintrevet citron- og appelsinskal samt mælk. Opvarm blandingen over svag varme under konstant omrøring, indtil grydens indhold får en cremet konsistens.
  2. Fjern gryden fra varmen, og tag kanelstænglerne op. Fordel cremen i 6 ildfaste små skåle. Lad cremen blive helt kold i køleskab.
  3. Drys sukker i skålene, og placer dem under grillen på øverste rille i ovnen ca. 5 min., til sukkeret karamelliserer. Du kan også bruge en gasbrænder.
  4. Serveres straks sammen med lidt friske bær.
Tips!
Desserten kan også nydes uden det sprøde karamellåg med en skefuld flødeskum i stedet. Du kan også lave karamellen ved siden af på en pande og dryppe den på cremen lige inden servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it