Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Brownie-kaffeis-sandwich
4-6 personer
Brownie (4-6 personer)
250 g smør
300 g sukker
Kaffeis (6-8 personer)
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Smelt langsomt smør, sukker og chokolade sammen i en gryde. Pisk æggene i chokolademassen, et ad gangen. Vend sigtet hvedemel blandet med bagepulver i, og vend det rundt.
  2. Fordel dejen i en form foret med bagepapir, ca. 30 x 22 cm. 3. Bag kagen ca. 35 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen, og skær den i tern. Den skal være blød og konfektagtig i midten og sprød på toppen.
  3. Issandwich laver du ved at fordele kaffeis mellem 2 stykker brownie. Server evt. flødeskum til.
  4. Kaffeis: Varm fløde, mælk, sukker og honning op i en gryde under omrøring. Det må ikke koge, men skal bare varmes, til sukkeret er opløst.
  5. Udrør kaffepulver i blandingen. Afkøl blandingen i koldt vandbad. Rør indimellem. Stil herefter i køleskab, til blandingen er helt kold.
  6. Kom nu blandingen i en ismaskine, og kør det. Smager godt blødt som softice. Har du ikke en ismaskine, kan du fryse blandingen til grødis. Komme det i en foodprocessor og mixe det igennem. Derefter fryse igen i 3-4 timer. Tag isen op og lad den blive en anelse blød. Kom isen i foodprocessoren igen, og kør den til softicekonsistens. Server straks.
Tips!
Du kan servere brownien med en god købt hindbærsorbet og flødeskum.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it