Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørVegetarretter
Retten spises med brød og f.eks. marinerede, grønne bønner eller en tomatsalat, eller den bruges som tilbehør til kød eller fisk.
Sådan gør du:
  1. Kålen koges 2-3 min. og tages op. Fløden røres med mel og 2½ dl af kogevandet, og saucen koges op. Den smages til med salt, peber, muskat og evt. ost.
  2. Kålen lægges i et smurt, ovnfast fad og overhældes med saucen. Retten drysses med pinjekerner og bages ved 200 gr. i ca. 20 min.
Tips!
Retten kan gøres mere fyldig ved at røre 2-4 æg i saucen, inden den hældes over blomkålen. I så fald skal den krydres kraftigere og bage lidt længere.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it