Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog valnødder, abrikoser skåret i kvarter og tranebær op i vand 3-4 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Kom dem herefter i et rent, skoldet glas.
  2. Kog sukker og vand op, til sukkeret er smeltet. Kom honning og appelsinskal i.Kog det sammen et par min. Hæld lagen over valnødder, abrikoser og tranebær. Luk glassene til. Opbevar dem i køleskab. Det kan holde sig et par uger.
  3. Læg brieosten på et fad. Fordel noget af valnøddeblandingen over, og server resten til.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it