Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl kartofler og selleri, og skær kartoflerne i skiver og sellerien i tern. Kog begge dele i usaltet vand ca. 30 min. Hæld vandet fra, og mos kartofler og selleri med en kartoffelmoser eller håndmikser. Tilsæt kogende mælk og smør. Smag til med salt og peber.
  2. Hak basilikummen fint, og bland den med olie. Server basilikumolien til den brændende kærlighed.
  3. Hak løgene. Steg baconen sprød, og kom løgene i. Steg, til løgene er bløde. Anret mosen i et fad, og kom løg og bacon på toppen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it