Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland oksekødet med salt, æg og tomatpuré. Blend det ristede brød til rasp, og bland det i farsen. Form farsen til kødboller på størrelse med valnødder.
  2. Læg kødbollerne i en bradepande smurt med olie. Ryst bradepanden, så kødbollerne bliver smurt ind i olivenolie. Sæt bradepanden i en forvarmet ovn på 200 gr., og steg kødbollerne i 15-20 min.
  3. Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i 6-8 min., til de er møre, men stadig har bid.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel klatter af parmesan på bagepladen. Sørg for, der er god afstand imellem. Bag parmesanklatterne til faste ”kiks” i ovnen ved 200 gr. i 6-8 min. Anret bønnerne med kødboller og parmesankiks. Drys med hakket bredbladet persille.
Tips!
Krydr evt. farsen med oregano, timian, chili eller persille. Bollerne kan også bruges til pasta med kødboller i tomatsauce.
Velbekomme!
Opskrifter: Marie Melchior
Foto: Betina Hastoft/Linnea Press
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk