Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Du kan bruge næsten en hvilken som helst type hakket kød til disse boller: kalkun, kalv, kalv og flæsk eller svine- okseeller lammekød. Oftest laves retten med rodselleri, men bladselleri giver bedre kulør og konsistens.
Boller i selleri
4 personer
2 tsk. salt
4 spsk. mel
2 æg
1 ⁄2-1 bladselleri
4 spsk. mel
Tilbehør: løse ris med persilledrys
Sådan gør du:
  1. Rør kødet sejt med salt, peber og evt. muskat. Rør løg, mel og æg i farsen, og form den til boller. Kog bollerne i ét lag saltet vand, og hold dem varme i kogevandet.
  2. Bladsellerien gøres i stand og skæres i mindre stykker. De sauteres let i smør, melet drysses over og røres godt sammen med smør og selleri og derefter tilsættes mælk eller fløde samt ca. 3 dl af den væske, bollerne er kogt i. Rør jævnligt, mens saucen småkoger i 5 min.
  3. Bollerne tilsættes, alt varmes igennem, og retten smages til. Den serveres med løse ris og persilledrys.
Velbekomme!
Opskrifter: Karen Hare
Foto: Jesper Glyrskov
Annonce
Pin it