Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør ingredienserne til farsen sammen. Bring vand, salt og bouillon i kog i en gryde. Form boller med en barneske, og småkog dem i bouillonen ca. 8 min. Tag dem op med en hulske, og afdryp dem i en sigte. Gem bouillonen.
  2. Skræl sellerien, og skær den i ½ cm tykke tern, ca. 2 x 2 cm.
  3. Smelt smørret i en gryde, og udrør hvedemelet heri. Tilsæt siet varm bouillon lidt ad gangen under omrøring. Rør mælken i. Kom selleriternene i. Småkog jævningen ca. 5 min., mens du rører hele tiden. Kom kødbollerne i. Varm igennem, og smag til med salt og peber.
  4. Kog perlebyggen efter anvisning på emballagen. Skær æblerne i 1 cm tykke både. Skær løget i tynde både. Svits æblebåde og løg på en pande i smør, til æblerne er gyldne og løget blødt. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen over retten, og pynt med hakket persille.
  5. Server boller i selleri sammen med perlebyg og bønner.
Tips!
SVITS KORT 2 TSK. KARRYPULVER PÅ EN TØR PANDE, OG RØR DET I SAUCEN. SÅ HAR DU BOLLER I KARRY OG SELLERI PÅ FÅ MIN.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it