Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt og brun halvdelen af smørret i en stegegryde. Brun kødet ad 2 omgange. Hak løgene. Rens og skær champignonerne i skiver. Svits først baconternene i gryden, til de er gyldne. Tilsæt løgene, og svits dem et par min. Tilsæt champignonerne, og svits dem med. Svits kort paprikaen med.
  2. Kom kødet tilbage i gryden. Tilsæt vand, tomatkoncentrat og evt. eddike. Krydr med salt og peber. Kog retten op. Lad retten simre under låg ca. 1½-2 timer, til kødet er helt mørt. Ryst hvedemel med fløden, og rør det i retten. Kog retten igennem nogle min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Pynt evt. retten med persille, eller server en skål hakket persille til.
Tips!
Flå evt. nogle friske tomater. Halver dem, og fjern kerner og saft. Skær tomatkødet i både, og drys dem over retten ved servering sammen med friskhakket persille.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it