Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vend kødet med hvedemel, paprika, salt og peber. Smelt, og brun halvdelen af smørret i en stegegryde. Brun kødet ad 2 omgange. Hak løgene. Rens, og skær champignonerne i skiver. Svits baconternene i gryden, til de er gyldne. Tilsæt løgene, og svits dem et par min. Tilsæt champignonerne, og svits dem med.
  2. Kom kødet tilbage i gryden. Tilsæt vand, tomatkoncentrat og evt. gastrikt. Krydr med salt og peber. Kog retten op. Lad retten småkoge under låg ca. 1½ time, til kødet er helt mørt. Rør jævnligt. Rør fløden i retten. Kog kort op under omrøring, og smag til med salt og peber. Pynt retten med persille, eller server en skål hakket persille til.
  3. Kartoffelmos: 1. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver på ca. 2 cm’s tykkelse. Kog kartoflerne ca. 20 min. i usaltet vand. 2. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos kartoflerne med en kartoffelmoser, piskeris eller håndmixer. 3. Hæld den kogende mælk i, og mos igen. Kom smørret i, og rør, til det er smeltet. Smag mosen til med salt og peber.
  4. Lav din egen saucekulør Gastrikt er en nedkogt eddike-sukkerblanding, som både giver saucen kulør og ekstra god smag. Du kan købe den færdig eller nemt lave den selv. Smelt 150 g sukker langsomt, til det er gyldent i en tykbundet gryde. Tilsæt 1½ dl balsamicoeddike. Kog det sammen nogle min. Afkøl, og opbevar i køleskab i en tillukket ren flaske.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312

Skønt bagværk