Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog kartoflerne ca. 15-18 min. i letsaltet vand.
  2. Rør blødt smør med krydderurter. Læg smørret på et stykke pergamentpapir, og rul det til en pølse. Køl det helt af i køleskab, til det bliver fast. Skær smørret i skiver.
  3. Skær kødet i tern, og sæt dem på spyddene. Pensl med olie, og krydr med salt og peber. Grill spyddene over trækulsgrill 6-8 min. Du kan også stege dem i en blanding af olie og smør på en pande.
Tips!
Bøfferne kan også grilles eller steges som de er. Så kan du lade kryddersmørret smelte ud over den færdiggrillede bøf.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox
Annonce
Pin it