Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Blandede skovsvampe er gode til denne ret, og det kan sagtens være de mindre ædle som f.eks. birkerørhat eller brunstokket rørhat. Steg dem længe ved middel varme, og brun dem til sidst.
Sådan gør du:
  1. Gør grønsagerne i stand, og skær gulerødder og pastinak i valnøddestore stykker. Skær hvidløget igennem på tværs og citronen i tykke skiver. Vend det hele i olie, og bred det ud i en bradepande. Dæk med bagepapir, og bag ca. 25 min. ved 200 gr. Fjern bagepapiret, vend grønsagerne, og bag videre i ca. 15 min., eller til alt er mørt og har taget farve.
  2. Skær svampene i stykker, og svits dem i olivenolie sammen med finthakket skalotteløg. Tilsæt vinen, og lad den koge væk. Hæld bouillon over svampene, kog op, og jævn med lidt udrørt maizena. Juster smagen med salt og peber.
  3. Steg bøfferne kort ved hård varme, og server dem med sauce og grønt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it