Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl kartoflerne, og skær dem i store stykker som fritter. Læg dem i koldt vand 10 min. Afdryp dem i en sigte. Læg dem på et rent klæde, og dup dem. Varm olien op i en gryde, ca. 4-5 cm. Det skal være så varmt, at et franskbrødsstykke bliver gyldent på et minuts tid. Frituresteg kartoffelfritterne ca. 5 min. i olie. Tag dem op i en sigte. Frituresteg dem en omgang mere, til de er gyldne og sprøde. Afdryp dem i en sigte, og kom dem i en skål. Drys salt over, og vend rundt.
  2. Smelt smørret i en gryde. Tag det fra varmen, så snart det er smeltet, og lad det stå, til det er lunkent. Fjern skummet på smørrets overflade. Pisk æggeblommerne med bearnaiseessensen og bouillonen i en skål over vandbad, det skal piskes godt sammen i et par min. Pisk smeltet smør i lidt ad gangen, men undgå, at bundfaldet kommer med. Saucen skal være cremet, så er den færdig. Smag til med urter, salt og peber.
  3. Varm smør og olie op på en stegepande. Brun bøfferne på hver side. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne færdige ved jævn varme ca. 2-3 min. på hver side.
Tips!
Gem ikke resten af saucen, da der er friske krydderurter i, som ikke er gennemkogte. Hvis saucen begynder at skille, tages skålen straks op af vandbadet, og der piskes 1 spsk. iskoldt vand i.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it