Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Nem opskrift på blueberry pie eller blåbærtærte på dansk.
Blueberry pie
8 personer
Blueberry pie
Tærtedej:
200 g smør
½ tsk. fint salt
300 g hvedemel
ca. 1 dl vand
Fyld:
300 g blåbær
2 spsk. citronsaft
175 g sukker
25 g smør
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i salt og hvedemel. Saml dejen med vandet. Lad dejen hvile i køleskab ca. ½ time. Udrul lidt mere end halvdelen af dejen, og for en smurt tærteform (ca. 24 cm i diameter) hermed.
  2. Kom skyllede og afdryppede blåbær i en skål. Vend citronsaft, sukker og hvedemel i, og fordel det i tærtebunden. Fordel smørklatter af de 25 g smør over. Udrul resten af dejen, og læg det over tærten som låg. Saml kanterne. Snit nogle huller i dejen.
  3. Bag pien ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Server kagen lun eller afkølet med flødeskum til.
Tips!
En slip-let-tærteform med løs bund gør det nemt at løsne pien og skære pæne stykker.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it