Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Server en lækker blondekurv med hvid chokocreme og hindbær til dine gæster, og du vil blive yderst populær.
Blondekurve med hvid chokocreme og hindbær
8 personer
Blondekurve med hvid chokocreme og hindbær
100 g flormelis
100 g smør
Hvidt chokoskum:
2 spsk. flormelis
Desuden:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Rør ingredienserne til kurvene sammen. Kom 1 spsk. dej på bagepapir på en bageplade. Smør det lidt ud. Gentag med resten af dejen. Kagerne flyder meget ud, så der skal være god plads omkring dejen. Du kan kun bage 2-3 stykker på hver plade. Der bliver ca. 12 kurve pr. portion.
  2. Stil pladen i ovnen ved 175 gr. i ca. 10 min. på andenøverste ovnribbe. Tag pladen ud, og vent et øjeblik. Tag en kage af pladen med en spatel. Læg dem over et omvendt glas, og pres den let nedover, så der dannes en kurv. Lad kurven køle af, og tag den af glasset. Gør det samme med resten af kagerne.
  3. Hak chokoladen fint, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Lad det afkøle 4-5 min. Pisk æggeblommerne med flormelis, til det er cremet. Vend først lidt af den smeltede chokolade i, og rør herefter resten i. Pisk fløden til skum, og vend lidt af skummet i chokolademassen. Vend herefter resten i. Kom cremen i en skål, og stil den i køleskab 1 times tid.
  4. Kom skum og hindbær i 8 af blondekurvene. Pynt evt. med mynte.
Tips!
Du kan også komme vaniljeis eller flødeskum i kurvene i stedet for chokoladecremen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it