Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Blondecupcakes
ca. 12-14 stk.
150 g sukker
2 æg
2 spsk. citronsaft
1 dl mælk
250 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Luftig glasur:
1 tsk. citronsaft
300 g flormelis
Desuden:
Sådan gør du:
  1. Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør citronsaft, mælk, hvedemel, chokolade og bagepulver i.
  2. Smør 12-14 muffinforme. Kom dejen i. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe, til de er gyldne og gennembagte.
  3. Det er bedst at røre glasuren med en håndmixer eller på en køkkenmaskine. Pisk hviden lidt, inden citronsaft og flormelis røres i. Pisk 3-4 min., til det bliver som sej marengs. Måske bliver du nødt til at tilsætte lidt ekstra æggehvide eller lidt kogende vand, hvis det virker for tørt.
  4. Fordel glasuren over kagerne, og lad det størkne. Læg en ren kageblonde over en cupcake. Kom kakao i en si. Sigt kakaopulveret over kagen, og fjern forsigtigt blonden. Ryst blonden, og fortsæt med de øvrige cupcakes på samme måde.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it