Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Blomstermedaljer med hvid chokocreme
(60 småkager, 30 stk. lagt sammen)
100 g smør
150 g hvedemel
Hvid chokoladecreme:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Dej:
  2. Kom hasselnødderne i et ovnfast fad, og stil dem i ovnen ved 200 gr. i 10 min. Afkøl dem, og gnid skallerne af i et rent klæde. Hak nødderne meget fint i en blender eller foodprocessor.
  3. Smuldr smørret i mel og nødder blandet med flormelis. Saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskab ca. 30 min.
  4. Udrul dejen til ca. ¼ cm’s tykkelse, og udstik små blomster (3 cm i diameter) med en udstikker. Bag kagerne ved 200 gr. i ca. 8 min. på midterste ovnribbe. Afkøl kagerne.
  5. Hvid chokoladecreme:
  6. Bring fløden til kogepunktet, og tag gryden fra varmen. Smelt hakket hvid chokolade heri. Køl blandingen helt af i køleskab, gerne natten over.
  7. Smør chokoladecremen på halvdelen af kagerne. Læg resten over. Pynt kagerne med et drys sigtet flormelis.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it