Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Halver blommerne, fjern stenene, og skær dem i både. Bring appelsinsaft og sukker i kog i en gryde sammen med den udskrabede vaniljestang (gem vaniljekornene). Kom blommerne i. Kog op 3-4 min. Fjern vaniljestangen.
  2. Pisk æggeblommerne cremede med vaniljekorn og sukker. Pisk mascarponen i. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i.
  3. Rør grappa i blommerne. Fordel letknuste ladyfingers lagvist i glas med blommer og creme. Stil tiramisuen i køleskab 2-4 timer tildækket.
  4. Pynt med hakket mørk chokolade.
Tips!
Du kan også vende 75 g finthakket hvid chokolade i cremen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it