Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl blomkålshovedet, og læg det i en skål med vand og eddike i en times tid. Kog blomkålen i letsaltet vand i ca. 15 min. under låg. Afdryp den, og læg den på et fad.
  2. Pil rejerne, gem skallerne.
  3. Kog rejeskallerne 10 min. i 4 dl vand. Si dem, og gem rejesuppen.
  4. Kog rejevand og smør op i en gryde. Rør melet i. Tilsæt rejesuppen lidt ad gangen under omrøring. Rør fløden i. Kog saucen igennem under omrøring ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Kom rejerne og dilden i saucen, og fordel stuvningen over blomkålen.
Tips!
MAN RUTTEDE IKKE MED DYRE RÅVARER Der er derfor ikke mange rejer pr. person i denne ret, så du er selvfølgelig velkommen til at øge mængden alt efter smag og pengepung. Pillede rejer fra frost kan også bruges, så kan du bare bruge 4 dl fiskebouillon til saucen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk