Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret i en gryde. Kom mælken i, og hæld straks blandingen i en skål. Når blandingen er lunken, udrøres gæren heri. Rør æggeblommer og salt i. Rør hvedemel i til en glat dej. Stil dejen til hævning med et klæde over et lunt sted 2-3 timer.
  2. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i.
  3. Bag dejen på en blinipande i smør til små, tykke pandekager, der bliver ca. 36 stk.
  4. Skær den nederste træede del af aspargesene. Skær dem i 1 cm stykker, og kog dem 2 min. i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem i en sigte. Bland asparges med tomater i små tern og snittede forårsløg. Smag til med limesaft, salt og peber.
  5. Server pandekagerne med aspargessalaten, fjordrejer og cremefraiche.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard & Jesper Glyrskov
Annonce
Pin it