Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Denne drøm af en chokoladekage stammer fra Brooklyn i New York
Sådan gør du:
  1. Fyld: Kog vandet op i en gryde, og tilsæt kakaopulver, sukker og chokolade. Rør, til sukker og chokolade er smeltet. Udrør majsstivelsen i vandet, og rør det i. Kog op ca. 1 min. under omrøring. Tag gryden fra varmen, og rør smør og vanilje i. Kom det i en skål, dæk den til med husholdningsplastfilm, og stil den i køleskabet.
  2. Kagebundene:Tænd ovnen på 180 gr. For 2 springforme (22 cm i diameter) med bagepapir. Kog mælken op i en gryde. Tag gryden fra varmen, og rør chokolade og kakaopulver i, til chokoladen er smeltet. Sigt hvedemel og bagepulver i en skål. I en anden skål piskes smør og sukker, til det er cremet og luftigt. Pisk et æg i ad gangen. Rør chokolademassen i. Vend melblandingen i. Kom vanilje i. Hæld dejen i formene. Bag kagerne ca. 40 min. på midterste ovnribbe. Afkøl kagebundene, og flæk hver bund i 2 bunde, så du har 4 bunde i alt.
  3. Frosting: Smelt smør og chokolade over vandbad eller i mikroovn. Lad det køle lidt af. Kog 1 dl vand, og lad vandet køle af i 5 min. til det er lunkent. Tilsæt vand, sirup og vanilje til chokolademassen, og pisk det med en håndmikser til en luftig creme. Lad cremen hvile 30 min. tildækket i køleskab. Bliver frostingen for fast, kan du give den kort tid over vandbad, og piske den igennem igen.
  4. Læg kagen sammen: Læg en bund på et kagefad. Fordel en tredjedel af fyldet herpå. Gentag med 2 af de andre bunde, og læg til slut den sidste bund over. Smør frostingen over kagens top og sider. Stil kagen tildækket i køleskab 30 min. eller til næste dag. Pynt evt. kagen med hindbær og flødeskum. eller server det til.
Tips!
Du kan lave kagen 1-2 dage i forvejen. Dæk den til med husholdningsplastfilm, og kom den i en fryseegnet plastpose. Stil den i køleskab, og tag den ud en times tid før servering.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk