Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Hvorfor retten hedder benløse fugle, når der slet ikke er fugl i, står ikke soleklart, men et bud kunne være, at benløse fugle på klassisk vis tilberedes som kyllinger og duer med fyld af persille, svøbt med spæk eller bacon. I nogle af de helt gamle opskrifter er benløse fugle også fyldt med krydret fars, det var også en tilberedningsmetode, man brugte, når man stegte fjerkræ.
Sådan gør du:
  1. Bank kødet ud med en kødhammer, eller tryk det fladt med håndroden. krydr kødet med salt og peber. skyl persillen grundigt. fjern de grove stilke. hak persillen groft, og læg den på kødet. rul kødet sammen, og vikl en skive bacon omkring. Bind baconen fast med kødtråd.
  2. Brun rullerne i smør i en stegegryde eller dyb pande. hæld vand eller bouillon ved. Lad rullerne simre under låg ca. 1½ time, til de er helt møre. tag rullerne op, og fjern kødtråden. udrør melet i fløden, og rør det i skyen. kog saucen igennem nogle min. farv den med lidt kulør, og smag til med salt og peber. hæld saucen over rullerne, og server dem med mos og dampede grønsager eller salat.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it