Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
En solid klassiker, som vi her bager med rabarber under marengslåget, og det bliver den bestemt ikke ringere af.
Bedstefars skæg
1 stk.
125 g smør
125 g sukker
300 g mel
1¾ dl mælk
Desuden:
150 g sukker
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker hvidt. tilsæt æggeblommerne en ad gangen og derefter hviden. Sigt mel og bagepulver i skålen, tilsæt mælk, og rør dejen igennem. bred den ud i en smurt form (ca. 25 x 30 cm) og bag kagen ved 200 gr. i ca. 15 min.
  2. Pisk hviderne halvt, tilsæt 2 spsk. af sukkeret, og pisk hviderne helt stive. Vend resten af sukkeret i skummet.
  3. Dæmp varmen til 175 gr. drys frugten ud over kagen, fordel marengsdejen over frugten, og bag kagen videre i ca. 20 min. lad kagen hvile 10 min. i formen, inden du løfter den over på en rist for at køle helt af.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it