Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene skummende. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt, og pisk det skummende. Tilsæt sigtet hvedemel og kartoffelmel blandet med hjortetakssalt. Fold det ind i æggemassen med en dejskraber, til det lige er blandet.
  2. Kom dejen i en springform (22 cm i diameter) foret med bagepapir. Bag kagen ca. 40 min. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl og skær den i 3 bunde.
  3. Pisk mælk, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og majsstivelse sammen i en gryde, og bring det til kogepunktet. Rør til det er cremet og bobler op. Kom cremen i en skål, og drys med sukker. Afkøl i køleskab. Pisk fløden til skum, og vend skummet i cremen. Læg lagkagebunde, creme og bær lagvist på et fad.
  4. Rør flormelis med æggehvide til glasur. Farv det lyserødt med levnedsmiddelfarve. Fordel det på kagens top, og lad det løbe lidt rustikt ned ad kagens sider, og lad det størkne. Pynt toppen af kagen med rosenblade og en hel rose.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskirft: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it