Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog kyllingelårene 30 min. i letsaltet vand. Afdryp kyllingelårene, og læg dem i et fad.
  2. Kog ingredienserne til marinaden sammen et par min., og smør den på kyllingelårene. Grill dem ca. 8 min. på trækulsgrillen eller under ovngrillen. Tjek, at de er gennemstegte.
  3. Sæt kartofler på spyd sammen med bacon. Pensl med olie og drys med salt og peber. Grill spyddene ca. 4 min. på hver side på trækulsgrill eller under ovngrillen, til kartoflerne er gyldne, og baconen er stegt. Servér kyllingelårene med kartoffelspyd og det foreslåede tilbehør.
Tips!
Du kan også pensle nogle kyllingebryster med olie og grille dem på trækulsgrillen ca. 20 min. Vend dem flere gange under stegningen. Pensl dem med barbecuesauce, og grill dem ca. 5 min. mere, til de er gyldne og lækre. Tjek, at de er gennemstegte. Fyld skiver af kødet i lunede pitabrød sammen med salat og dilddip.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it