Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Denne banankage med rugbrødschoko-crunch er en klassiker med et tvist.
Banankage med rugbrødschoko-crunch
ca. 15 skiver
150 sukker
2 spsk. appelsinsaft
3 æg
150 g hvedemel
1½ tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
Desuden:
15 g smør
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Riv marcipanen på råkostjernet. Rør blødt smør, sukker, marcipan, banan og appelsinsaft sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og rør det i dejen.
  2. Kom dejen i en smurt sandkageform (eller foret med bagepapir), ca. 12 x 30 cm. Bag kagen ved 175 gr. ca. 50 min. på andennederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen på en bagerist.
  3. Smelt chokolade og smør i mikroovnen eller over vandbad. Rør 2 spsk. ymerdrys i blandingen, og smør chokoladen over kagen. Drys resten af ymerdrys over. Lad chokoladen stivne.
  4. Server evt. kagen med blåbær.
Tips!
Har du en rest rugbrød liggende, som er blevet lidt tørt, kan du rive det på råkostjernet og riste det på en tør pande. Afkøl, og brug det i stedet for ymerdrys.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it