Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Banankage med kokos
1 kage/ca. 10 stykker
200 g smør
300 g sukker
4 æg
1½ tsk. vaniljepulver
340 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
Pynt:
25 g smør
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker cremet, og tilsæt et æg ad gangen, pisk grundigt mellem hvert æg med håndpisker. Hak bananerne, og tilsæt dem sammen med limesaft, kokosmel og vaniljepulver.
  2. Sigt mel og bagepulver gennem en si ned i smørblandingen. Tilsæt salt og kærnemælk.
  3. Hæld dejen i en stor springform beklædt med bagepapir.
  4. Bag kagen ved 180 gr. i ca. 45 min., eller til den er gennembagt. Stik f.eks. en strikkepind midt i kagen, og se, om der er dej på. Eller tryk let midt på kagen, og fornem, om den er gennembagt. Lad kagen køle helt af.
  5. Hak chokoladen groft, og kom den i en skål over vandbad. Tilsæt smør, og smelt det sammen under omrøring. Fjern gryden fra varmen. Fordel chokoladecremen over kagen, og drys med kokos.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it