Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fisk
Her har vi serveret nytårsklassikeren med lidt fornyelse.
Bagt torsk med urtepanering hertil sennepsgrønsager og rødbederelish
(8 pers.)
2 dl rasp
1 dl olie
1½ tsk. salt
Sennepsgrønsager:
25 g smør
1½ spsk. grov sennep
Pynt:
Tilbehør:
Rødbederelish:
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
Sådan gør du:
  1. Miks rasp, persille og olie sammen i en blender. Læg torsken på bagepapir i en bradepande. fordel raspen over, og krydr med salt og peber. stil torsken i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
  2. Skær porre og gulerødder i tynde skiver. svits grønsagerne i smør i en gryde. tilsæt bouillon og hvidvin, og damp grønsagerne 3-4 min. rør sennep og cremefraiche i. Pisk fløden til skum, og vend den i. smag til med citronsaft, salt og peber og klippet dild. server blandingen til fisken. du kan også portionsanrette retten i dybe tallerkner. fordel sennepsgrønsagerne i tallerknerne, og kom fisken ovenpå. Pynt med persille og sprødstegt bacon, og nyd retten med kartofler og rødbederelish.
  3. Rødbederelish: Skær de kogte og pillede rødbederne i små tern. Bland dem med resten af ingredienserne, og server relishen til fisken.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri