Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Forkæl dine gæster med en traditionel nytårsret, nemlig herlig torsk med sennepssauce og lækkert tilbehør.
Sådan gør du:
  1. Bed fiskehandleren om at partere en stor torsk for at få en smuk tyk filet uden skind.
  2. Skær fileten i 6-8 flotte stykker. Fold fiskestykkerne sammen på midten. Læg hvert stykke fisk på bagepapir på en bageplade. Læg citronskiver i sammenfoldningen.
  3. Fordel smørtern henover. Krydr med salt og peber. Bag fisken 8-10 min. på 200 gr. i en forvarmet ovn.
  4. Sennepssauce: Hak skalotteløget fint. Fjern skallen fra hvidløget, og mas feddet med bagsiden af en kniv. Smelt smørret i en gryde. Når smørret er bruset af, tilsættes skalotteløg, hvidløg, dild og laurbærblad. Steg løget, til det er klart og ikke tager farve.
  5. Kom sennep og hvidvinseddike i gryden. Svits et par min., før vinen hældes i. Reducer saucen til det halve. Tilsæt honning, og hæld fløden i. Kog saucen ind ved svag varme, og si den. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Tilbehør: Kog kartoflerne møre. Pil dem med det samme, og hold dem varme.
  7. Steg baconternene sprøde på en hed pande.
  8. Dup de syltede rødbeder tørre på køkkenrulle. Skær herefter rødbederne i bittesmå tern.
  9. Kog æggene, til de er hårdkogte. Pil æggene, og hak dem fint.
  10. Smelt smør i en sauterpande. Smørsteg de pillede kartofler, til de bliver gyldne.
Tips!
Laves saucen dagen før og opvarmes før servering, må den ikke koge, da den så kan skille. Anretning: Anret fisken på et forvarmet fad. Top fisken med sprød bacon, hakkede hårdkogte æg, rødbedetern, og pynt med dild. Server sauce og smørsauterede kartofler til.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Marie Melchior
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk