Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fisk
Fisken tøs op, pudses af og bages i ovnen. Den afkølede fisk er nem at plukke i benfri stykker til salat, og resten gemmes f.eks. til en pastaret.
Sådan gør du:
  1. Fisken skylles og gnubbes tør ind- og udvendigt. Hoved og hale kan evt. skæres af.
  2. Mal peberkorn, fennikel, koriander og salt i morter eller krydderimølle, og fordel blandingen inden i fisken. Pak den i bagepapir, og bag den ved 200 gr. i ca. 20 min. Tag den ud, og lad den køle noget af.
  3. Læg fisken på ryggen, skær op fra gat til halespids, og bred den ud. Fjern rygbenet med alt, hvad der følger med, og derefter alle øvrige ben. Pluk kødet i mindre stykker.
  4. Gør urterne til salaten i stand, og skær dem i passende stykker. Pisk en marinade af olivenolie og citronsaft, salt og peber efter smag. Anret fisk, æg og grønt, og dryp med marinaden. Giv brød til.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312
Toilettaske 12 nov 2016 14:42 Anette Schultz

Dagens lækkeri

Skønt bagværk