Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fisk
Fisken tøs op, pudses af og bages i ovnen. Den afkølede fisk er nem at plukke i benfri stykker til salat, og resten gemmes f.eks. til en pastaret.
Sådan gør du:
  1. Fisken skylles og gnubbes tør ind- og udvendigt. Hoved og hale kan evt. skæres af.
  2. Mal peberkorn, fennikel, koriander og salt i morter eller krydderimølle, og fordel blandingen inden i fisken. Pak den i bagepapir, og bag den ved 200 gr. i ca. 20 min. Tag den ud, og lad den køle noget af.
  3. Læg fisken på ryggen, skær op fra gat til halespids, og bred den ud. Fjern rygbenet med alt, hvad der følger med, og derefter alle øvrige ben. Pluk kødet i mindre stykker.
  4. Gør urterne til salaten i stand, og skær dem i passende stykker. Pisk en marinade af olivenolie og citronsaft, salt og peber efter smag. Anret fisk, æg og grønt, og dryp med marinaden. Giv brød til.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Søren Pind 19 jan 2017 15:32 byGuggenheim
Hjerte pude 19 jan 2017 15:20 byGuggenheim
"Villateltet" 18 jan 2017 17:10 raha
Hækling 16 jan 2017 12:14 Hanne Lis Olsen
Cirkeline 2 jan 2017 10:00 Hanne Lis Olsen
Savlesmække 18 dec 2016 12:12 Anne Neves
Pokemon Pikachu 18 dec 2016 12:10 Anne Neves