Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekagerBagværk
Bacontærte eller quiche lorraine - kald den hvad du vil for den smager himmelsk lige meget hvad...
Bacontærte (quiche lorraine)
4 personer
Bacontærte (quiche lorraine)
100 g smør
175 g hvedemel
¼ tsk. salt
1 spsk. koldt vand
Fyld:
4 æg
½ tsk. salt
evt. 2 tsk. friskhakket timian
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i hvedemel og salt. Saml dejen med æggeblommen og vand. Lad dejen hvile tildækket 30 min. i køleskab. Rul dejen ud, og kom den i en smurt tærteform. Pensl med lidt æggehvide fra 1 af æggene. Forbag bunden 10 min. ved 180 gr. på midterste ovnribbe.
  2. Steg baconternene på en pande, til de er gyldne. Tag dem af panden. Hæld baconfedtet fra.
  3. Pisk æg, fløde, salt, peber, muskatnød og evt. timian sammen. Fordel bacontern over tærtebunden. Kom æggemassen over. Stil tærten i ovnen ved 180 gr. i ca. 35 min.
Tips!
Du kan komme 150 g revet mild ost i, fx comté, emmentaler eller gruyere, så har du en quiche vosgienne.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha