Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Babyspinat med parmaskinke og gedeost
(6 pers.)
100 g mandler
200 g gedeost
4 tsk. honning
6 tsk. olivenolie
2 kviste timian
6 skiver parmaskinke
Dressing:
1 spsk. grov sennep
1 tsk. honning
1 spsk. balsamico
4-5 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
  1. Rist mandlerne i ovnen på 200 gr. i ca. 5-6 min., til de begynder at dufte.
  2. Skyl og tør spinaten. Skær gedeosten i 4 dele, dryp honning og olivenolie over og drys med timian. Bag osten i ovnen på bagepapir i 4-5 min., til osten er blød i midten.
  3. Rist parmaskinken sprød i ovnen i 7-8 min. på bagepapir. Skræl avocadoerne og skær dem i skiver. Anret spinaten i skåle, kom derpå gedeost og så avocado ovenpå. Kom parmesan og ærter over og på toppen 1 skive sprød parmaskinke.
  4. Rør sennep, honning og balsamico sammen, og rør olien i lidt ad gangen, til dressingen er cremet. Smag til med salt og peber. Dryp dressingen ud over salaterne.
Velbekomme!
Opskrifter: Marie Melchior
Foto: Betina Hastoft/Linnea Press
Annonce
Pin it